Appelez nous
+31(0)50 40 30 9 30
La langue
French
Commencez votre recherche

La Casa de Dinero; de hitserie van Netflix

Met La Casa de Dinero, een spannende VR Escape Game, verzeker je jezelf van een unieke activiteit. Berlin, Tokio, Oslo, Lissabon en El Professor. Het zijn bekende namen als je fan bent van de serie La Casa De Papel. Als je de serie niet kent is dat geen enkel probleem. Samen met je team probeer je de Munt van Spanje te overvallen. Met behulp van puzzels, opdrachten en hints probeer je zo snel mogelijk in de kluis te komen, op zoek naar het geld.

Trek een rode overall aan, zet je masker op én natuurlijk je bril. El Professor neemt het nog één keer met je door. Paspoorten, een kompas, de blueprint, een metrokaart en telefoonnummers. Het ligt allemaal voor je klaar om mee te nemen de bank in. Eenmaal binnen heb je maar één doel. Kraak de kluis!

Game-uitleg

Tijdens het spel heeft één teamlid een VR-bril op. In de game zelf word aangegeven wanneer de bril doorgegeven wordt aan een ander teamlid. Teams bestaan uit maximaal 6 personen, en ook degenen die op dat moment geen VR-bril dragen spelen een belangrijke rol. Met behulp van de bijbehorende gadgets lost het team verschillende puzzels en raadsels op, als in een echte escape room. De game is zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen.

Informatie en tarieven

Meer informatie, of vraag offerte aan