Appelez nous
+31(0)50 40 30 9 30
La langue
French
Commencez votre recherche

Op zoek naar een bijzondere en originele vergaderlocatie in Groningen?

Je wilt er met je team/afdeling/bedrijf op uit, de klokken gelijk zetten, nieuwe werkwijzen doornemen. Meestal lukt dat minder goed in de eigen vergaderruimtes. Deze gebruikelijke vergaderruimtes nodigen niet uit je dagelijkse patroon te doorbreken, en nieuwe creativiteit aan te boren.

Een vergaderlocatie - anders dan anderen, niet het standaard hutje op de hei, maar wel 't liefst in een groene omgeving - is wat je zoekt. Je wilt even weg uit de hectiek en voor even geen dwang van continue bereikbaarheid. Glimmende luxe, hippe design, de allernieuwste hi-tech mogelijkheden vind je misschien van minder belang. Spreekt juist 'stoer', 'puur', 'origineel' meer aan als de sfeer voor de vergaderlocatie die je zoekt? Vind je het bovendien waardevol dat de locatie maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt? Centraal gelegen in het noorden van Nederland, niet ver van de stad Groningen en uniek gelegen in het Nationale Landschap Middag-Humsterland, vind je deze locatie.

De plek is prachtig, de vergaderruimtes in de boerderij zijn bijzonder én comfortabel, overnachten kan in het Stro-Hotel, het eten en drinken is er goed én de mensen die er werken zijn professioneel, uiterst flexibel en zeer gastvrij. Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.

Verschillende vergaderruimtes

Voor groepen vanaf minimaal 6 tot ca. 100 personen:

  • de kleine ruimte is geschikt tot ca. 15 personen
  • de grote ruimte is geschikt tot ca. 100 personen
  • Barn&Beach, geheel afhankelijk van het doel.

Je kunt zelf kiezen welke ruimte 't meest geschikt is voor de zakelijke bijeenkomst. In alle ruimtes is gebruik van beamer, scherm, flip-overs mogelijk.

Mooi weer en je bent toch liever buiten? Ga dan gerust verder op het sfeervolle, beschutte bamboeterras en in de boomgaard.

Ga naar de vergaderruimtes

Teambuilding, trainingen, workshops

Veel lol en een serieuze uitdaging maken een training of teambuildingsactiviteit effectief, want alleen dan wordt er na afloop nog veelvuldig over nagepraat. Met meerdere trainers en enkele regio-partijen hebben we diverse originele teamactiviteiten ontwikkeld. Veel van de activiteiten hebben zichzelf bewezen effectief te zijn, én we hebben een paar nieuwe supergave workshops aan het aanbod toegevoegd. Ook voor grotere groepen > 50 personen is er een aanbod.

Met veel overgave en plezier worden grenzen verlegd
Ga naar Activiteiten en workshops
duurzame-vergaderlocatie-groningen

Duurzame vergaderlocatie

Vergaderen of een training volgen op een duurzame locatie voelt toch net even anders. Meer en meer wordt helder dat het actief zijn met milieu-maatregelen echt beter is voor de natuur en dus voor onszelf. Die keuze heeft Hayema Heerd al jaren terug gemaakt, en we blijven ook nu nog steeds bezig met verbetering en innovaties op het gebied van o.a. energieverbruik, hergebruik van materialen, gebruik van biologische en streekproducten enz., enz. .

Met onze gastvrijheid, de faciliteiten, kwaliteit en service die we bieden, werken we tevens met heel veel plezier aan een duurzame relatie met onze klanten

Lees meer over duurzaam vergaderen bij de Hayema Heerd

Beurs, expositie, evenement

Standaard locaties voor een beurs of evenement met veel vloeroppervlakte, daar zijn er vast meer van. Maar waar vind je een beursvloer met meerdere ruimtes, boven, beneden, groot en intiem, buiten, binnen, op het stro of in het zand? In Oldehove, ca. 15 minuten van de stad Groningen bij Stro-Hotel Hayema Heerd. Nog meer pluspunten: echt leuke koffie/thee corners, ruimte voor foodtrucks. De buitenruimte biedt veel mogelijkheden voor bijv. een area met diverse kleine tenten of juist één grote. De locatie is centraal gelegen in het noorden, goed bereikbaar, met gratis parkeerruimte.

Voor een evenement waar het echt eens anders mag.
Ga naar contactformulier
quote top icon

Clients d'expérience

quote icon