Appelez nous
+31(0)50 40 30 9 30
La langue
French
Commencez votre recherche

Maffia van het Noorden; laat je duistere kant naar boven komen!

In dit hilarische spel 'Maffia van het Noorden' komen jullie als topcriminelen samen voor het vuile werk. Voer de klusjes uit maar indien mogelijk, geef ze vooral uit handen. Het duistere karakter van de spelshow mag je met flink wat korreltjes zout nemen, aangezien deze activiteit geschikt is voor alle doelgroepen. Het is en blijft een (heel leuk!) spel voor iedereen.

Maffiafamilies en maffiabazen

We spelen dit spel met meerdere ‘families’. Elke familie kent een maffiabaas, de Godfather. Elke Don heeft een sterke vrouw aan zijn zijde, La Mamma. Meteen onder de maffiabaas heb je de Sutto Capo, dat is de onderbaas in de hiërarchie. Helemaal onderaan in de rangorde staan de soldaten; de Capo. Zij voltooien verschillende klusjes op gezag van de (onder)baas. Tot slot is er altijd nog de Consigliere, de raadgever van de maffiabaas, die buiten bevel staat van enig ander lid en een hoog aanzien heeft…

Ben jij de Grijpgrage Graaier of de Koude Killer?

De soldaten van ieder team krijgen een rol met bijbehorende naam. Maak onder andere kennis met de Grijpgrage Graaier, die steelt wat hij kan stelen kan. Of ontdek de taferelen van Brede Bek, die het mondje altijd vooraan heeft. Leer de Koude Killer kennen, wiens specialisatie in de eerste plaats ‘liquidatie’ is. En dan hebben we nog Panische Paniek, hij is gevaarlijk ziek. De soldaten en de rest van de families proberen zoveel mogelijk geld te verdienen, aan de hand van grappige opdrachten. Per opdracht wordt van iedere familie een lid opgeroepen om een opdracht uit te voeren die past bij hun karakter. De uitdaging is om geen geld te verliezen aan andere families, want een faillissement kan leiden tot liquidatie.

Informatie en tarieven

Maffia van het Noorden is een activiteit van 1,5 uur die wordt begeleid door ervaren entertainers van Olivier Events, en kan op de Hayemaheerd alleen geboekt worden in combinatie met een arrangement; bijvoorbeeld een groepskamp, overnachting in het stro-hotel, vergadering, teambuildingsdag of bedrijfsfeest.

Prijzen zijn daarom altijd op aanvraag. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte.