Appelez nous
+31(0)50 40 30 9 30
La langue
French
Commencez votre recherche

Een creatieve en stoere activiteit

Waar mag je lekker schilderen op de muren? Bij Hayema Heerd mag het! Een graffiti of street art workshop stimuleert de artistieke vaardigheden van kinderen, zoals het werken met kleuren, vormen en compositie. Daarnaast kan het bijdragen aan hun ruimtelijk inzicht en het versterken van hun zelfvertrouwen.

Deze workshop kan worden aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen. Voor jonge kinderen zijn er eenvoudige workshops waarbij kinderen kunnen inkleuren met spuitbussen of hun eigen graffiti pet maken. Oudere kinderen kunnen al wat meer en leren graffiti letters maken en hoe ze daarbij stencils en verschillende spuit- en tekentechnieken gebruiken. Eventueel leren we ook iets over de geschiedenis van graffiti.

Ook voor volwassenen!

Ook voor volwassenen is deze workshop zeer geschikt, bijvoorbeeld als teambuilding activiteit. Door samen graffiti kunst te maken, worden teams uitgedaagd om buiten de kaders te denken en samen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Deze teambuilding activiteit stimuleert creativiteit, innovatie en communicatie binnen het team. Daarnaast biedt onze graffiti teambuilding ook de mogelijkheid om individuele talenten en vaardigheden te ontdekken en te benutten. Iedereen kan zijn eigen stijl en ideeën tot uiting brengen, wat resulteert in een uniek kunstwerk dat de diversiteit van het team weerspiegelt.

Informatie en tarieven

  • Duur activiteit: vanaf ca. 1,5 uur (afhankelijk van wensen, leeftijd en aantal deelnemers)
  • Begeleiding door een professionele graffiti/street art kunstenaar
  • Te boeken alleen als onderdeel van een arrangement, bijv. groepskamp, overnachting in het stro-hotel, vergadering, teambuildingsdag of bedrijfsfeest.
  • Prijs op aanvraag.
Meer informatie of vraag offerte aan