Commencez votre recherche

Het Stro-hotel, de stro-iglo's en de mini-camping zijn wel geopend en tevens kan er voor de huifkarren geboekt worden, met enkele aanvullende maatregelen. Zie voor toelichting over de mogelijkheden en de aanvullende maatregelen de afzonderlijke pagina's Kamperen, Stro-hotel, huifkarren en stro-iglo's.

De grootste beperkingen ervaren we bij de boekingen voor (huwelijks)feesten, en voor de groepen die geboekt hebben. Op de pagina's Huwelijksfeesten, en groepsaccommodatie, wordt afzonderlijk ingegaan op de (on)mogelijkheden en ons beleid t.av. boekingen en verplaatsen van boekingen.

Op de Hayema Heerd is het volgende wel en niet mogelijk:

Wat mag wel

 • kamperen of een accommodatie huren met je eigen partner/gezin;
 • gezellig praten met andere gasten. Houdt afstand zoals we de afgelopen weken met elkaar hebben geleerd en volgehouden;
 • genieten van de ruimte en de natuur, fietsen (fietsen kunnen gehuurd worden), wandelen. Het noorden van NL heeft prachtige gebieden waar het nog relatief rustig is, en daarom nog toegankelijk;
 • maaltijden bestellen bij één van de restaurants in de buurt, en/of een ontbijtpicknickmand bij ons bestellen (mits op tijd);
 • kinderen kunnen buiten spelen - zandbak, trampoline, klimrek, schommels, vlotje, skelter rijden, voetballen, kikkervisjes vangen;
 • vuurtje stoken in een vuurschaal bij de eigen plek.

Wat mag niet

 • samenscholingen waarbij men onvoldoende afstand houdt
 • bezoek ontvangen van familie, vrienden
 • gebruik maken van de grote gemeenschappelijke ruimte; deze ruimte blijft tot nader orde gesloten
 • gebruik maken van sanitairvoorzieningen die aan andere families zijn toegewezen
 • gebruik maken van een accommodatie, huifkar of camping, terwijl men koorts en/of ziekteverschijnselen heeft die kunnen duiden op een corona-besmetting. Blijf in dat geval thuis.

Genieten van de mooie omgeving, en er weer even tussenuit kunnen is het belangrijkste. Houd je dus aan deze eenvoudige regels. Lukt het niet, en moeten wij te vaak optreden, dan zijn we genoodzaakt de gasten die zich niet aan de regels houden te verzoeken de Hayema Heerd per direct te verlaten (zonder terugbetaling van de boekingskosten).

Annuleren of verplaatsen van de reservering

Veel boekingen bij ons zijn in het begin van de corona-crisis geannuleerd. Dat betekent dat op dit moment nog relatief veel beschikbaar is, met de beperkingen die we stellen. We willen voorkomen dat we geheel volgeboekt raken, en ons daardoor niet of onvoldoende aan de 1.5 meter afstand kunnen houden.

COVID-19 is voor de huidige boekingen (camping, Stro-hotel, stro-iglo's, huifkarren) vanaf 25 april 2020 geen geldige reden om te annuleren. Wanneer je wel wilt annuleren dan hanteren we onze algemene voorwaarden.