Appelez nous
+31(0)50 40 30 9 30
La langue
French
Commencez votre recherche

Herfstvakantie met het gezin, en er even tussenuit?

De herfstvakantie wordt een TOP-week in Groningen. Met een risico, want kinderen willen na een paar dagen niet meer naar huis ;-). Maar de ouders zullen heerlijk even tot rust kunnen komen. Nieuwsgierig?

Boek dan een vakantie bij ons. Je kunt kiezen uit:

Herfstvakantie met de kinderen

Op de Hayema Heerd is voor kinderen van alles te beleven en te spelen: eindeloos schommelen, trampoline springen, skelter rijden, bouwen met stro, knutselen enz.

De kinderen mogen helpen met het voeren van de kippen en schapen, en de hond Mayra wil na het knuffelen vast wel een rondje lopen.

Met slecht weer kan er ook binnen gespeeld worden met tafeltennis, mega-groot Jenga, schommelen, bordspellen, laddergolf, strandspellen en nog veel meer.

Uitjes met de kinderen

Voor de kinderen hoeft het vaak niet, zij vermaken zich opperbest op de boerderij, maar de ouders willen er soms wel even op uit ;-). We kunnen tal van leuke tips geven voor uitjes in de regio. Een paar echte aanraders:

  • de Boer'n Business Inboeringscursus. Bij boer Kees leer je alles over koeien melken, kalfjes voeren, en misschien wel oefenen op de tractor.
  • het Blote Voetenpad bij Opende, zie: https://bit.ly/3k68KCb.
  • wadlopen met kinderen. Schepnetjes mee, krabbetjes vangen en het prachtige rode zeekraal bewonderen.
  • landrover safari door het Lauwersmeergebied.

Het regent, en nu?

Regenjassen en -laarzen aan, en lekker door de plassen stampen, vinden de kinderen vast het allerbeste idee. Houdt je liever warme en droge voeten, dan valt er met regen ook nog heel veel te beleven. Op de boerderij in de grote schuur en in de Barn&Beach is van alles te spelen.

Of ga op safari bij de struisvogelboerderij in Boerakker, bouw lego in het LegioMuseum in Grootegast. Boek een rondleiding in het zeehondencentrum Pieterburen. Trek de overalls aan en haal je diploma voor de Boer'n Business Inboeringscursus bij boer Kees.

Boek snel jouw herfstvakantie

Hieronder enkele arrangementen. Deze kunnen geboekt worden voor de hele maand oktober en november (op basis van beschikbaarheid):

  • Stro-iglo: 3 dagen - 2 volw. + 2 kinderen < 12 jaar, van € 325,00 voor € 285,00
  • Strokasteel: 3 dagen - 2 volw. + 2 kinderen < 12 jaar, van € 359,00 voor € 319,00
  • Huifkar: 3 dagen - 2 volw. + 2 kinderen < 12 jaar, van € 319,00 voor € 279,00
  • Camping: 5 dagen - 2 volw. + 2 kinderen < 12 jaar, van € 139,00 voor € 119,00
  • Reserveren voor een kortere of langere periode is natuurlijk ook mogelijk.
  • Aankomst- en vertrekdatum is flexibel.

Wees er snel bij, want de stro-iglo's, huifkarren en het Strokasteel worden snel geboekt.

Inscrivez-vous à notre newsletter

Inscrivez-vous à notre newsletter et soyez le premier à connaître nos dernières nouvelles. Suivez nous sur Facebook et Instagram!