Appelez nous
+31(0)50 40 30 9 30
La langue
French
Commencez votre recherche

Uniek tweedaags winterarrangement

We hopen natuurlijk op lekkere vrieskou of een dik pak sneeuw, maar niet getreurd als dat er weer niet van komt. Een Hollandse winter is altijd lekker zodra het zonnetje doorbreekt, en de lucht met paarlmoer kleurt. Ga er dan lekker op uit, en met rode wangen en tintelende handen van de kou nieuwe ervaringen op doen.

We hebben een bijzonder arrangement samengesteld. Het avontuur begint bij een overnachting in één van de accommodaties van het StroHotel (in de stro-iglo of in het strokasteel). Is het nog niet mogelijk naar een restaurant te gaan? Geen zorgen. Wij regelen een goedgevulde maaltijdbox voor je, of geven je suggesties waar je zelf de lekkerste take-away maaltijden kunt halen. De volgende morgen wordt je verrast met een uitgebreid ontbijt, en daarna.....Op pad met de boswachter/fotograaf.

Workshop wintertaferelen fotograferen

In de winter erop uit gaan en lekker actief bezig zijn. Samen met de fotograaf bezoek je mooie plekken waar het in de winter prachtig fotograferen is. De fotograaf leert je de fijne kneepjes hoe je het licht 'kunt pakken' en de allermooiste wintertaferelen kunt fotograferen. De workshop is geschikt voor ieder die graag mooie plaatjes schiet en graag iets wil bijleren.

corona-proof

Praktische informatie

Bij dit tweedaags Gronings winters arrangement' is het volgende inbegrepen:

  • één overnachting + ontbijt voor twee personen in een stro-iglo.
  • workshop fotografie onder leiding van een professionele fotograaf
  • Uitbreiding met lunchpakket en/of maaltijdbox is mogelijk
  • Uitbreiding naar meer dagen/meer personen is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
Prijs vanaf € 199,00 voor twee personen
meer informatie, neem contact op