Appelez nous
+31(0)50 40 30 9 30
La langue
French
Commencez votre recherche

Geniet van de wintertijd tijdens een heerlijk weekendje weg in Groningen, in het Stro-Hotel.

Gelukkig kan en mag je er nog op uit met z'n twee of met het gezin.

Boek bijv. zo'n knusse stro-iglo, en maak je niet druk over guur weer of kou. In de stro-iglo is het snel op kamertemperatuur, én slapen op een bedje van stro is altijd aangenaam warm. Ga er op uit en geniet van het fraaie Groningse landschap. Wandelen, fietsen, uitwaaien, gezonde energie opdoen en opgeladen en gezond weer naar huis. We geven je graag tips over heel mooie routes, en voor wie dat wil kunnen fietsen of e-bikes worden gehuurd.

TIP: kies zo'n bijzondere autopuzzeltocht van LocalGroningen! Op een bijzondere manier kun je zo Groningen ontdekken én je kunt er ook nog leuke prijzen mee winnen.

De komende weken blijft de horeca nog wel gesloten, dus 'eten buiten de deur' gaat nog even niet lukken. Geen probleem. Dan verzorgen wij dat voor je - in samenwerking met een paar favoriete restaurants bij ons in de buurt.
Zo helpen we elkaar; jullie blij, wij blij, het restaurant blij.

We hebben een bijzonder tweedaags arrangement voor twee personen samengesteld, met de volgende ingrediënten:

  • één bijzondere overnachting met twee personen in de stro-iglo
  • ontbijt-picknickmand
  • lunchpakket
  • maaltijdbox I of maaltijdbox II-plus.

De prijs voor twee personen is € 110,00 pp. (incl. maaltijdbox I = te bestellen di. t/m za.), of € 140,00 pp (incl maaltijdbox II-plus = alleen te bestellen vrijdag of zaterdag).

  • Maaltijdbox I: Tweegangendiner of tapasplank met koude en warme gerechtjes
  • Maaltijdbox II-plus: De chefkok van een favoriete restaurant bij ons in de buurt, bereidt voor jou een bijzonder driegangen diner, je mag er van genieten aan een tafeltje bij ons in de boerderij. Iedere week een nieuwe kaart met bijzondere gerechten. We presenteren een bijpassende wijn en tenslotte een heerlijk kopje koffie en bonbons. Een uniek privé-diner op een bijzondere plek. Wie wil dat nu niet?

Heb je bijzondere wensen, laat het gerust weten.

(Dit arrangement kan ook in de vorm van een cadeaubon worden besteld)

Inscrivez-vous à notre newsletter

Inscrivez-vous à notre newsletter et soyez le premier à connaître nos dernières nouvelles. Suivez nous sur Facebook et Instagram!